Liitto

Suomen Match Racing Liitto on lajin virallinen luokkaliitto Suomessa. SMRL toimii lajin kansallisena yhdystahona ulkomaille, tiedottaa jäseniään ja muita kiinnostuneita matchrace-purjehdukseen liittyvistä asioista ja koittaa edistää lajin kehitystä ja laajenemista Suomessa.

Yhdistyksen säännöt

Suomen Match Race liiton jäsenmaksu kaudelle 2018

Suomen Match Race liitto edellyttää kaikilta kilpailevilta match race purjehtijoilta liiton jäsenyyttä, myös miehistön jäseniltä. Ellei jäsenmaksu ole kaudelle voimassa, ei kilpailupisteitä toimiteta ISAFiin. Maksu on suoritettava ennen ensimmäiseen kilpailuun osallistumista. Jäsenyys tarvitaan kaikkiin kilpailutasoihin Grade 5 – Grade 1.

Jäsenmaksu on 10€/henkilö, joka maksetaan seuraavassa osoitteessa Holvi-palvelun kautta verkkopankista tai luottokortilla. Kaudella 2017 myös sekä Audi HSS Sailing Centerin ja NJK Sailing Centerin jäsenet hoitavat jäsenmaksun maksamisen itse, eikä se kuulu osana keskusten kausimaksuun.

https://holvi.com/shop/matchracing/

Suomen Match Racing Liiton hallitus kaudelle 2018 on:

Janina Hallberg, NJK – puheenjohtaja, tiedotus

Michael Swansson, HSS – varapuheenjohtaja

Michael Röllich, ESF – sihteeri ja tuomaritoimi / michael piste rollich (ät) veritas piste fi

Carla Westersund, NJK – rahastonhoitaja

Rolf Zachariassen, NJK
Sakari Pesola, TP
Juhani Soini, TPS
Johan Neovius, WSF

Suomen Match Race liiton tehtävänä on edistää ja tukea match race purjehdusta Suomessa. Liitto tekee yhteistyötä jo olemassa olevien centereiden kanssa (NJK, HSS, WSF ja TPS) ja on vahvasti mukana perustamassa uusia. Liitto vastaa myös yhteyden pidosta ISAF:in suuntaan sekä mm. osallistuu valmennuksen kehittämistyöhön.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *